Cuvée de Trolls fra Brasserie Dubuisson Frères
Cuvée de Trolls
Navn Cuvée de Trolls
Bryggeri Brasserie Dubuisson Frères
Første bryg 2000
Øl type Belgian Golden Strong Ale
Alkoholprocent 7%

Beskrivelse
De unikke karakteristika ved vor øl

Cuvée des Trolls er en lys øl, enten filtreret eller ufiltreret. Frisk og parfumeret, fyldig, velbalanceret og let fordøjelig, med et alkoholindhold på 7% ABV. Den er karakteriseret ved af de unikke kvaliteter fra Brouwerij Dubuisson. Specifikt, er den brygget på traditionel vis, og er 100% naturlig, uden tilsætningsstoffer og den har en indiskutabel karakter.

Lys øl: brygget på lyse malte for at opnå en dyb, fortryllende, gylden farve.

Filtreret eller ufiltreret: Cuvée des Trolls på enten flaske eller fad er brygget og tappet hos Brouwerij Dubuisson i Pipaix. Derfor, er øllen fuldstændig filtreret hvilket betyder at der ikke nogen gærpartikler tilbage hverken i flaske eller fadudgaven. Cuvée des Trolls serveres i 'Le Brasse Temp'-mikrobryggerier og er brygget på stedet og er ikke filtreret efter gæring. Gæren bliver dekanteret under gæring og der findes en lille smule i øllet når den serveres.

Frisk og parfumeret: Cuvée des Trolls er smukt parfumeret med tørre appelsinskal. Dette tilsættes urten under kogningen. Skrællen tilsætter et strejf af friskhed og smag, og giver en vidunderlig beroligende duft.

Fyldig og velbalanceret: Cuvée des Trolls repræsenterer en sund fyldig krop i smagen. Omfattende et overflod af skarp duft og smag, og forbliver mærkbart balanceret. Strejfen af bitterheds, syrlighed og sødme er nøje afstemt for at opnå en karakteristisk balanceret øl.

Let fordøjelig: Cuvée des Trolls har et lettere højt CO2 indhold hvilket gør den let fordøjelig. En vidunderligt smagende bryg, som ikke tynger maven.

7% alkohol ABV: Den lethed, fordøjelighed, balance og fyldighed giver Cuvée des Trolls en falsk opfattelse af en let øl. På den anden side, med et alkoholindhold på 7% ABV, vil den ikke bare garantere kvalitet, men også en umiskendelig glad følelse.


Anmeldt af Sigmund
25. november 2007 00:00 af Sigmund
Fra fat hos Den Tatoverede Enke, København.
Disig gylden / rav farge, bra skum.
Ikke veldig spennende aroma, bare noen svake toner av malt, høy og epler.
Smaken har noe maltsødme og et svakt innslag av krydder. Temmelig alkoholpreget.
Dette er ikke noe mesterstykke å tilby et ekte norsk troll - og jeg burde jo vite hva jeg snakker om i så måte ...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
20. november 2007 22:39 af kask
Gylden farve, skummet løst og hurtigt svindende.
I smagen er der sødme og karamel, jeg fornemmer ikke nogen krydderier.
Bitterheden er næsten ikke-eksisterende. Selv om det er en meget let øl, skjules alkoholen ganske godt.
Det er en af disse øl der er noget kedelige at anmelde, da der ikke er så meget at komme efter.

Det er en letdrikkelig, men også noget ordinær blonde.
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af Mary
19. juli 2006 07:41 af Mary
Tilføjelse 1/7 2006, sommerferie i Belgien:
På Gambrinus, Plilipstockstraat i Brügge, Belgien, har de 400 forskellige øl, heriblandt denne trold på fad. I mere end 30 graders varme søgte vi derfor svale indenfor på denne airconditionerede bar. Vi husker denne øl som værende blomstret og let, men vi synes lige nu, at den er mere citruspræget end reelt blomstret. Det er stadig en frisk og læskende øl, og den gør sig godt mod en tør gane.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
26. maj 2006 15:49 af Gamlegrå
Dagens fyraftens øl r denne bette charmetrold - mild på trods af sine % - m en dejlig blanding af smagen fra de tørrede appelsinskaller & korianderne - kontra maltens milde smag - en behaglig & letdrikkelig øl
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
2. oktober 2005 20:02 af Maria
Let er nøgleordet for denne øl, for jeg kan sætte let foran alle mine udsagn om denne øl.....
Lys rav, let hvidt, flot skum, let duft af krydderier. Let smag, let sødme, let præg af frugt/citrus og ganske let humlebitterhed. Let på trods af sine 7%.
Letdrikkelig, ukomplicerende og charmerende i nuet - men ikke nødvendigvis en øl, der prenter sig dybt i ens bevidsthed!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mr_Bungle
20. juli 2005 00:26 af Mr_Bungle
En meget fin blond, hvor man med lidt god vilje og fantasi næsten kan høre troldene snakke under boblerne... Er helt gal med etikketen, og selvom øllen måske ikke adskiller sig særligt fra andre gode blonder, så gør netop trolden sit til, at øllen smager ekstra godt!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY & Mary
1. juli 2004 22:26 af Mary
En øl med utrolig meget smag og duft. Det er en sød og frugtig, (måske lidt nøddeagtig), rund og blød øl.
Dette er en øl, der virkelig pirrer sanserne. Lukker man øjnene og indånder duften fra øllen, kan man næsten mærke varmen og duften fra blomsterengen en sensommereftermiddag.
Denne øl må absolut ikke drikkes for kold, da den så bliver lidt for stikkende i kulsyren og mister både smag og duft. Den er faktisk bedst ved stuetemperatur.
Eneste minus er, at den er alt for lille til at kunne deles i to, snøft!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125