Ydun Rabarburbjór fra Föroya Bjór
Ydun Rabarburbjór
Navn Ydun Rabarburbjór
Bryggeri Föroya Bjór
Første bryg
Øl type Spice, Herb, or Vegetable Beer
Alkoholprocent 4,6%


Anmeldt af Sigmund
9. februar 2012 23:59 af Sigmund
33 cl klar flaske, i sushirestauranten Etika, Torshavn. Alk. er 4,6%.
Rosé-farget øl, moderat rosaaktig hvitt skum.
Frisk aroma av rabarbra og sitrus.
Lett i kroppen. Forfriskende smak av rabarbra og hint av sitrus, ikke søt, men humlen er for moderat. Går dog fint til sushi.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
12. august 2010 09:12 af KilkennY
Ydun med Rabarber blev smagt i fredags til brygningen af vores kommende mynte, porse og lyng honning øl. Øllet er fersken eller lakse farvet med et hvidt skum med et svagt lyserødt skær, mens duften mere minder om frugtsaft end øl. Smagen virker for mig tynd på en måde som jordbær saftevand blandet meget tyndt, så her virkelig tale om en let drikkelig øl, og ikke meget rabarber.
Ydun Rabarburbjór smager godt, men jeg finder den kedelig så jeg kommer nok ikke til at købe den igen.

  • Stemningsbilleder (2)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mary
6. august 2010 14:58 af Mary
Rabarbubjör - med rabarber. Virkelig flot øl med stor, lyserød skumkrone og rød, klar farve. Duften er let, lidt som en pilsner. Jeg fornemmer ikke rabarber eller anden frugt i duften. Mest en let sprittethed. Smagen er boblende med en stikkende kulsyre. Den er ret svag og frisk i smagen. Den har en fin balance mellem sødme og syrlighed. Der er en let bitterhed i eftersmagen.
Smagsmæssigt er den ret tam, men den flotte farve og skummet gør den til en virkelig fin sommerøl. Den er let og nem at drikke. Jeg tror dog ikke, at den kunne blive en af mine favoritter.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625