Bowmans Bounty fra Alcazar Brewery
Bowmans Bounty
Navn Bowmans Bounty
Bryggeri Alcazar Brewery
Første bryg
Øl type English IPA
Alkoholprocent 7%

Beskrivelse
Som bueskytte havde Robin Hood ifølge legenden få rivaler. Dygtig og dristig vandt mange konkurrencer, selv som fredløs. En gang udklædt lige foran Sheriffen af Nottingham, og i London under amnesti af Dronning Elinor og Kong Henry. Hans belønninger var mange, men uden tvivl få så tilfredsstillende som en flaske af hans favoritbryg efter en anstrengende konkurrence.

Da øllen er brygget som en klassisk India Pale Ale, er den kraftig, humlet og har en behagelig duft og er et perfekt tilbehør til thai, indisk, mexicansk eller andet krydret mad.


Anmeldt af Maria
7. marts 2007 15:36 af Maria
Det er en lys gylden øl med et flot, cremet skum Både duft og smag er præget af humle, frugt, og lidt tørverøg og smagen har desuden også citrus og en relativt god bitterhed.
Den tænder mig ikke rigtigt... 1923
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY & Mary
7. maj 2005 18:07 af KilkennY
Bowmans Bounty er en let diset, lys gylden øl, der bruser som en sodavand ved ophældning. Mærkeligt nok er kulsyren stort set ikke at mærke. Duften er humlet og let sprittet, og smagen er præget af aromatisk humle og en pirrende bitterhed, der varer ved i eftersmagen, som er blomstret og har karakter af alkoholstyrken.
Der er meget fylde i denne øl, og den virker tung i munden, sammenlignet med andre pale ales.
Hvis dette har været Robin Hoods belønning for sine bueskytte-kundskaber, kan han ikke have været ædru nok til at ramme plet sidst på dagen. Skål!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125