Maidens Magic fra Alcazar Brewery
Maidens Magic
Navn Maidens Magic
Bryggeri Alcazar Brewery
Første bryg
Øl type Northern English Brown Ale
Alkoholprocent 5%

Beskrivelse
Lady Marian var en underskøn kvinde med et frygteligt temperament, født med privilegier. Hun blev en trofast men hemmelig allieret med Robin Hood og hans følgesvende. En lidenskabelig forsvarer af ligestilling, kunne hun holde på sit i enhver verbal diskussion med undersåtterne og lovløse. Hun deltog uden tvivl i mange fester sammen med Robin Hood og hans følgesvende dybt inde i Sherwood Skoven for at fejre sejre over uretfærdighed med rundhåndede mængder af honningmjød og brown ale.

Dette er en blød, lettere humle og aromatisk Engelsk Brown Ale, med en behagelig maltsmag med et strejf af honning i duften og smagen.

Det går fortræffeligt til lettere fiskeretter, milde osteretter, vegetarretter og salater.


Anmeldt af Maria
9. februar 2007 14:26 af Maria
Denne Brown Ale har en meget smuk, mørk ravfarve og et flot skum. Duften er præget af ristet malt, nødder, lidt gær og karamel. Smagen er præget af ristet malt, karamel, nødder, toffee., honning, humle og finalen er tør og ganske let bitter. Kroppen er ikke så voldsomt tung, men det er en charmerende BA. 1839
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mary
4. maj 2005 23:32 af Mary
Det første, der rammer en ved ophældning, er den søde duft af overmodne æbler. Den er helt vidunderlig! Smagen er også domineret af de selv samme æbler, iblandet brown alens karakteristiske let karamelliserede smag og fine bitterhed. Det giver en spændende og frisk øl.
Maidens Magic kunne meget let blive en af mine favoritter, når jeg har lyst til en lidt lettere ale med masser af frugtsødme og fylde.
All Power to Lady Marian!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

6,054688E-02