Scarlet Fervour fra Alcazar Brewery
Scarlet Fervour
Navn Scarlet Fervour
Bryggeri Alcazar Brewery
Første bryg
Øl type Extra Special/Strong Bitter (English Pale Ale)
Alkoholprocent 5,5%

Beskrivelse
På flugt fra Sheriffen af Nottingham, kom Will Gamewell, en fætter af Robin Hood, første gang til Sherwood Skoven i en bemærkelsesværdig purpurrød klædedragt, for hvilken han altid vil huskes. Will Scarlet var hårdfør og tapper på slagmarken og 100% loyal overfor sine lovløse venner. Han elskede at være eftersøgt, inklusiv indtagelse uanede mængder af øl, med en velbehag set hos få.

Dette er en traditionel Engelsk Strong Bitter, gylden i farven, kraftig med en udtalt karakter af humle. Øllen er perfekt til typiske engelske pubretter såsom roastbeef , Yorkshire budding, bøffer samt tærter.


Anmeldt af Maria
13. januar 2008 13:02 af Maria
Det er en gyldenbrun øl med et rødt skær og et OK skum. Duften er præget af malt og karamel samt en frugtig humle. Smagen er præget af karamel, let sødme, frugt samt en citrus bitterhed, der vokser og ender ret tørt. Det er en ganske charmerende øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY & Mary
7. maj 2005 19:07 af Mary
Af en ESB at være, er dette en forholdsvis uskadelig øl. Der er i hvert fald ikke meget bitterhed i den. Tværtimod er den ret sød og lidt karamelliseret. Den minder faktisk mere om en tynd brown ale i smag og en classic i udseendet.
Vi kan ikke lade være med at være lidt skuffede, da de andre, vi har smagt i serien, har været både kraftige og spændende øl.
Scarlet Fervour har en behagelig, frisk maltet duft, og malten går igen i smagen. Det er en blød og let drikkelig ale uden de helt store nuancer.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625