Brombær fra Sdr. Bjert Kro
Brombær
Navn Brombær
Bryggeri Sdr. Bjert Kro
Første bryg 2007
Øl type Fruit Beer
Alkoholprocent 5,6%

Beskrivelse
Brygget på ekstrakt af bygmalt, humle, sukker, brombærsaft, vand og undergær. Eftergæret på flaske. Upasteuriseret og ufiltreret. Opbevares stående, mørkt og køligt,. Serveres afkølet.


Denne øl hedder også:
   Brombier fra Bryggeriet BrygmandAnmeldt af KilkennY & Mary
2. november 2007 14:56 af Mary
Købt og betalt på Sdr. Bjert kro. Vi blev lidt overraskede over prisen (70 kr) for ½ liter øl, men som håndbryggere ved vi jo godt, at det ikke er gratis at brygge øl, og det tager jo også tid. Vi ville også nødig sælge vores (hvis vi skulle) for meget mindre end det. Det koster 60 kr at få serveret øllen på kroen og 70 kr at få den ud af huset i en patent-prop-flaske.
Nå, Brombær er en flot og velduftende øl med et fint skum. Smagen er mild, blød og sød med en fin bitterhed. Den er let frugtig, og brombærrene bliver på ingen måde for dominerende.
Det er en virkelig god øl, og vi ser frem til at smage den frisk fra fad på Sdr. Bjert Kro.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
22. april 2007 09:38 af Maria
Det er et mørk orange-gyldent bryg med et flot skum og duften er let bær-syrlig og let sødlig med strejf af karamel. Smagen har let bær-syrlighed, strejf af brombær (jeg skal vide det er brombær for at kunne genkende dem) og noter af karamel. Finalen er ret tør og citruspræget. 2002
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,03125