Speciální Svĕtlé Pivo 14° "OX" fra Rodinný Pivovar Bernard
Speciální Svĕtlé Pivo 14°
Navn Speciální Svĕtlé Pivo 14° "OX"
Bryggeri Rodinný Pivovar Bernard
Første bryg
Øl type Tjekkisk Pilsner
Alkoholprocent 5,8%

Beskrivelse
Det er en stærk lys lager brygget i henhold til traditionelle metoder, hvilket giver den lange gæring. Dette betyder at denne stærke øl ikke har en kraftig smag, men er let og har en behagelig aroma. Sammenlignet med vore andre øl, anvendes der modificeret byg. Designet ved denne øls etiket appellerer til dem der leder efter utraditionelle ideer. Flasken lukket ved brug af en plåk-kapsel.


Anmeldt af Mary
14. september 2007 19:18 af Mary
Ved en hurtig gennemsøgning af øl-køleskabet faldt jeg over denne besynderlige øl. Pga. udseendet tænkte jeg, at den kunne jeg da vist godt drikke, uden Kenni gik glip af noget...
Ved opknapning af den finger-afvridende kapsel breder der sig en letgenkendelig duft af... øl! Ja, af pilsner-typen. Farven ligner også meget godt. Smagen? Den efterlader heller ingen tvivl; det er en pilsner! Der er en let metallisk smag i øllet, men den opvejes af den gode bitterhed. Det er ikke den bedste pilsner jeg har smagt, men det er heller ikke den ringeste. Den vinder dog ingen plus-point hos mig pga. etiketten, selv om jeg godt kan lide sjove designs.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,03125