TSB (Cask) fra Porterhouse Brewing Co.
TSB (Cask)
Navn TSB (Cask)
Bryggeri Porterhouse Brewing Co.
Første bryg
Øl type Standard/Ordinary Bitter
Alkoholprocent 3,7%

Beskrivelse
Brygget på en opskrift der oprindeligt blev anvendt af Deasy i West Cork i begyndelsen af 1900-tallet. Det var Michael Collins favoritalkohol - en stout som din bedstefar plejede at drikke. En fin fyldig stout, fyldig på enhver måde, en skarp aroma af sent tilsat Kettle humle. En generøs mængde af ristet korn der giver smag, bitret med flækket byg som giver en fyldig krop.


Anmeldt af KilkennY
3. april 2011 20:17 af KilkennY
Jeg kan kun tilslutte mig Mary´s anmeldelse af denne fantastiske bitter. Noget af det bedste "Best Bitter" jeg til dato har smagt.

Den er mild, blød, slik-agtig og man kan ganske enkelt konsumere i rå mængder af dette bryg, uden nogensinde at gå træt i det. Eneste problem er at når den smages på Porterhouse, er at der er cirka 10 andre øl man også gerne vil nå at smage... :o)

9 ud af 10 mulige til denne vingummi lækre bitter fra Porterhouse.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mary
2. november 2007 15:01 af Mary
Jeg synes, det er den bedste bitter i verden. Håndpumpet og tempereret! Flad som den jyske hede. Den bliver ikke bedre. Sød i duften, karamelliseret i smagen med en behagelig bitterhed. Absolut ingen kulsyre. Det er en øl, jeg kan drikke i spandevis
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,046875