Generelt om brug af debatten

Generelt


• Indlæg som ikke er relaterede til emnet, eller som på anden vis ikke lever op til almindelig sund fornuft, vil blive slettet.

• Indlæg hvis eneste formål er at reklamere for andre sider eller produkter, vil blive slettet.
• Indlæg der har karakter af chikane og/eller mobning af enkeltpersoner, hænger andre ud eller på anden måde virker ubehagelige, vil blive slettet.

• Obstruktion af debatten - herunder spam - er forbudt.


GuideToBeers.dk forbeholder sig retten til uden foregående varsel at slette indlæg på debatten eller at nægte en bruger adgang til debatten.


Overtrædelse af disse ordensregler vil i værste fald kunne føre sletning af din profil.

 

God opførsel er…

 

Vær høflig
Skriv i et høfligt sprog, som du kan være bekendt overfor alle mennesker. Hvis du føler dig provokeret, er ophidset, vred, eller for den sags skyld beruset - eller hvis du ikke kan fordrage den debattør, du svarer, bør du nok tænke dig om en ekstra gang - evt. anmelde en god øl - før du besvarer, og ikke mindst sender et indlæg. Oftest er det bedst at lade være.

 

Klap hesten

Tonen og sprogbrugen er ofte meget forskellig alt efter emne. Når man kender hinanden, kan man slappe lidt af, og bruge et lidt mere indforstået sprog - men pludselig dukker en ny debattør op, som kan misforstå budskabet. Så tænk dig om….

 

Offentligt forum
Du skal altid tænke på, at det du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle med Internet-adgang. Din familie, venner og bekendte kan læse det du skriver. Dette betyder også at du ikke kan få slettet dine indlæg hvis du en dag ikke længere ønsker at være en del af debatten.

 

Hold fokus

Hold dig til emnerne i Debatten. Alt for ofte ser man, at debatterne ender i personlige slagsmål hvor folk flyver i totterne på hinanden og det bliver til mudderkastning. Dette kan give anledning til yderligere diskussioner, som de fleste finder meget trættende at læse, og spilde tid på. Det er ødelæggende for Debatten og for mulighederne for at føre nogle ordentlige, seriøse debatter, eller for at have det hyggeligt sammen med andre på Debatten.

 

Indlæg til enkeltpersoner
Du bør kun lave indlæg som er henvendt til én enkelt person på debatten, hvis emnet har almen interesse for de øvrige læsere. Alternativt brug det interne beskedcenter.


Sarkasme og ironi
Sarkasme og ironi er en herlig ting - men er desværre meget svært at udtrykke på skrift. Vær derfor forsigtig med at bruge det. Hvis du er ironisk, så husk at markere det tydeligt, hvis du vil være sikker på ikke at blive misforstået. Der findes forskellige måder hvorpå du kan udtrykke ironi og andre følelser, bl.a. ved hjælp af smileys.

 

Brokhoveder
Desværre findes der brokhoveder og folk, der kun er ude på at genere hinanden. Så derfor kan vi kun komme med et godt råd: Ignorer dem.


© g2b.dk

1,501465E-02