Anmeldelse af Dronning Louise i Esbjerg

Hejsa Alle sammen!

Jeg vil prøve at give et bredt og alligevel dybdegående billede af Dr. Louise.

 

Dronning Louise set fra TorvetStedet ligger på torvet i Esbjerg, med facaden ud imod torvet. Foran har de en række borde og stole, Ca. 1 meter ud imod torvet, hvor man kan sidde i solen og nyde sine velskænkede øl eller lignende.
Længere ude har de anlagt en slags parasol-have, hvor der er en lille bar i midten, der kan man ligeledes sidde og nyde sin øl i skyggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

IndgangenIndgangen, har en pæn størrelse, og man ser straks når man træder ind, den meget specielle oppyntning, til venstre er der spisested, foran en trappe der går op til et mere disko-lignende lokale. IndgangenTil højre kan man se en engelsk-lignende hygge stue, med en kæmpe bog reol, og dagens avis liggende fremme. Man sætter sig tilbage i en blød stol, og kigger rundt, overalt er der pynt, gevir, gale skibe, billeder, osv. Alt det skaber en virkelig flot stemning, en slags hygge omkring det hele.

 

 

 

 

IndgangenBaren som ligger lidt længere fremme, er lang, og fyldt med spændende øl, og drinks. De tilbyder en lang række øl, både på flaske og fra fad.

Lige fra Leffe og Newcastle over til Murphys Irish Stout osv. De prøver hele tiden, at være på forkant og skaffe de nye og mest solgte hjem.

 

Priserne, er fair, de går fra 39-56 kr. for en stor fad, og det er ok mener jeg, da man er sikker på at de er velskænkede. Endnu en ting de går meget op i der, som kun gør nydelsen større og bedre.

 

 

 

Man kan desuden få nogle af Esbjergs bedste (og måske dyreste) nachos med kylling/oksekød. Håber min beskrivelse, har fået givet nogle lyst til at prøve det fantastiske sted.

 

Billedkvaliteten er desværre ikke så god, da de er taget med min mobil.

 

Denne artikel er forfattet af Groggy

© g2b.dk

0,03125