Anmeldelse af Paddy Go Easy, Esbjerg

 

Endnu et af Esbjergs rigtig hyggeligt barsteder.

 

Paddy Go Easy set fra SkolegadeStedet ligger i skolegade, et lille stykke fra torvet, som gør at stedet ikke virker så støjfuldt som andre steder. ScenenHovedindgangen er holdt i den engelsk bar-stil, som allerede her, giver et hyggeligt billede af stedet og dens befolkning. Når man har trådt igennem de to svingdøre, står man som ved et trylleslag kastet til England, over alt hænger der gamle Guinness plakater. Den gamle bar strækker sig igennem lokalet, og munder ud i et mindre danse gulv, der åbner op for en lille scene.

 

 

 

Et af de mange borde på Paddy Go EasyNår man har stået og kigget lidt omkring, kan man til venstre fra indgangen se et nyere poolbord, som flittigt benyttes af både ældre og unge. Stedet er præget af gamle møbler, der nok burde have været skiftet ud, men så alligevel ikke, da de er med til at give stedet den hjemmelige hygge, som hvis når sætter sig med en velskænket øl blandt gode venner.

 

HyggekrogenLængere inde er der lavet en lille hyggekrog, hvor man kan sætte sig ned, lettere uforstyrret og snakke m.m. Musikken er stille og blandet, her hører du meget Irisk, engelsk, osv. Sjældent kan man ane lidt rock, hele stemningen omkring stedet gør, at man slapper af. Man glemmer straks hverdagens stress, og man læner sig tilbage og nyder venners nærvær og øllens kølige effekt.

 

 

Baren på PaddysFolkene der besøger Paddy go Easy, er hovedsagelig engelsk-talende, så det vil helt klart være en fordel at kunne sproget, men ikke nødvendigt. Hvis du vil have lidt at vide om den øl du nu har købt, så skal du kunne forstå engelsk, da ejere og bartenderne er engelske/irske og kun taler engelsk/irsk. Der bliver spillet live musik mange gange om måneden, som typisk igen er et engelsk band, som fyre godt op under folk, med nogle gode sange og små historier. Priserne ligger på ca. 44 kr. for 1 pint, og endnu engang er skænkningen meget nøjagtig, ikke noget med at servere en forkert skænket Kilkenny eller lignende.

 

Denne artikel er forfattet af Groggy

© g2b.dk

0,015625